Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

(c) Violet Giddings

VIIRU

Siis todella luova nimi musta viiruiselle kissalle. Viiru on syntynyt 27.09.2014 poikakissa ja ollut meillä pennusta saakka. Sen vanhemmat oli omia jo nyt edesmenneitä kissoja ja Viiru syntyi nelihenkiseen pentueeseen ollakseen pentueensa pienin ja heikoin. Viiru jäi meille kasvamaan ja onneksi ei jäänyt pieneksi ja heikoksi. Viiru ei pidä koirista juurikaan ja piilottelee yleensä koirien aikana jossain. Se on alkanut sietää niitä vuosien varrella enemmän, mutta ei voisi rennosti olla koirien kanssa samassa tilassa. Ihmisiä kohtaan Viiru on oikein ystävällinen ja usein tahtookin rapsutuksia. Viiru on leikattu.

(c) Francesco Tortoli

LYDIA

Lydia on kaunis kissaneiti, joka on syntynyt 04.06.2017 ja on kissoista meidän uusin tulokas. Lydia syntyi veljensä kanssa meidän lähimmälle naapurille, veljen he jättivät itselleen, mutta Lydia oli vailla kotia. Tarjouduin heti ottamaan kissaneidin meidän tilalle ja meille se onkin sopeutunut oikein hyvin. Lydia on löytänyt paikkansa tallilta ja se nähdään usein juttelemasta hevosten kanssa tai sitten köllöttelemästä pellon laidalta. Se on ehdoton ulkokissa, sitä ei saisi sisälle millään. Lydia on hyvää pataa koirien kanssa ja ottanut koirat ystävikseen. Lydia on erittäin leikkisä kissa ja leikkikaveriksi käy mikä vaan. 

(c) Geir Halvorsen

GITTE

Gitte on meidän pieni ystävä, 24.04.2010 syntynyt rouva. Sitä luullaan usein pennuksi pienen kokonsa takia, mutta Gitte alkaa olla jo kiitettävässä iässä. Gitte on unikeko, se voisi nukkua kokoajan jos vain saisi. Gitte on melkoinen diiva, se tietää paikkansa ja käyttäytyy kuin kuningatar. Ruuan suhteen se on myös erittäin nirso, mutta Gittelle käy mitkä herkut tahansa. Valikoiva myös ihmisten suhteen, eikä kuka tahansa saa koskea Gitteä. Koiria se on joutunut sietämään koko ikänsä, mutta yleensä koirien suhteen hyvin välinpitämätön. Gitte on sisä- ja ulkokissa ja jos sitä ei näy sisällä, se saattaa olla Lydian kanssa tallilla. 

 

©2020 Virtuaalikennel Blackdown - suntuubi.com